tisdag 11 april 2017

Lite av varje,

Här händer inga större sensationer utan allt rullar på som vanligt.
Förutom när det plötsligt händer något.

För en tid sedan var vi med barnbarnet Kajsa i stallet och tittade på när hon hade hopplektion. SÅ duktig hon har blivit. Alltid roligt att få vara med.

















Vädermässigt så har vi haft blåsigt några dagar och inte speciellt varmt.
I helgen hade vi några riktigt fina dagar och då passade vi på att börja med vårfixet med båten.
Vi har haft kapellet inlämnat för två nya dragkedjor. Jag har också sytt i nya kantband.
Nu hade vi jämt sjå att få det på plats igen. Kändes som om det krymt i tvätten. Vi lyckades till slut så nu ska det bara impregneras också.

På väg ner till  båten som vi har i Lerkils hamn åkte vi förbi golfbanan i Särö och vi passade då på att äta middag där. En riktigt god schnitzel med råstekt potatis och en god sås och gröna ärter till.  Det fanns fyra rätter att välja mellan. Man betalar 100 kronor och då ingår också ett glas öl eller annan dryck, salladsbuffè och kaffe med kaka. Ett gott råd är att om du är ute på resa och inte vet vart du ska äta så tycker jag att du ska leta upp en golfbana och se om de inte har en restaurang med dagens meny. Vi gör alltid så och har aldrig blivit missnöjda. Riktigt prisvärt och mycket godare än vägkrogarna och korvkioskerna.


Vårens första båtfix fika blev det också. Måsarna skriade och jag såg de första vårblommorna. Tussilago och vitsippor, Nu ÄR äntligen våren här.


Ett tydligt vårtecken för oss är när man kan börja med vårfixet med båten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar