måndag 22 oktober 2018

Hej igen!

Nu var det länge sedan sist och jag trodde att det inte skulle bli något mer skrivande här.
Det här blir ett sätt att hålla skrivandet och allt vad det medför igång.
 
Först lite kortfattat vad som har hänt sedan sist. Efter  två och ett halvt år i en ny och fin lägenhet belägen med en strålande havsutsikt bestämde vi oss för att försöka hitta något i de centrala delarna av Göteborg. Vi kände att nu när vi blivit äldre hade prioriteringarna ändras och nu är närheten till sevice och kommunikationer viktigt.
Vi hittade en stor tvåa i en väldigt populär stadsdel. Vi har nära till allt men ändå är det tysta .lugna och stilla kvarter. Sju minuter till Göteborgs paradgata Avenyn och fem minuters gångväg till Slottskogen.
Lägenheten ligger på sjunde våningen i en hörna och utsikten är fin för att vara så centralt. Vi trivs riktigt bra och håller på att renovera den. Vi har inte bråttom utan det får ta sin lilla tid-
Vår fina Lilla My. Minns ni katterna som jag tog hem från Kreta. Kasper flyttade till Jonas när vi sålde huset i Floda eftersom han inte kunde bli innekatt i Btottkärr. Lilla My flyttade med oss och är en underbar liten kisse. Tyvärr blev Henrik väldigt allergisk så vi blev tvungna att hitta ett nytt hem till henne. Det var inte lätt för jag hade stora krav på både boende och människorna hon skulle bo hos. Vi hade turen att hitta det perfekta. Så nu bor hon på Tjörn hos en släkting som älskar katter. Nu kan vi också hälsa på henne lite då och då.i samband med flytten fick jag en inflammation i ryggen som varade i ett halvt år. Smärtorna var hemska och jag kunde knappt röra mig över huvud taget. Tre läkare och två sjukgymnaster senare mår jag bättre men är inte helt bra ännu.
Nästa problem blev med hjärtat, för hög puls och blodtryck. Hjärtinfarkt var min första bedömning som min läkare gav mig. Nu fem EKG senare var det arytmi och det har avhjälpts med betablockerare.
Inställd Kretaresa blev resultatet av detta.
Som om det här inte vore nog  så blev jag påkörd av en cyklist när vi gjorde en cykelutflykt för några dagar sedan. Jag blev nermejad av en mötande galning flög i backen med cykeln både under och över mig.Ont i ena foten och massor med blåmärken och ont i revbenen blev resultatet av det-

Nej, nu får det vara nog.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar